Κριτική Επιτροπή Σπίτι

Αρπάχτηκαν οι κριτές στο Greece’s Next Top Model

Αρπάχτηκαν χθες οι κριτές στο Greece’s Next Top Model. Ο Δημήτρης Σκουλός έκρινε πολύ αυστηρά την Άννα Τσακουρίδου για την φωτογραφία που έβγαλε και έπρεπε να έχει οικολογικό μήνυμα. Αντίθετα η Βίκυ Καγιά αποθέωσε την φωτογράφιση της Άννας λέγοντας ότι έχει υπέροχα δυνατά πόδια.

«Μ’ αρέσει η εικόνα. Μ’ αρέσει η γεωμετρία της», είπε χαρακτηριστικά. Με την Βίκυ Καγιά συμφώνησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέγοντας: «Μας έχεις δώσει μια φωτογραφία μόδας που είναι πολύ καλή».

Τότε όμως πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Σκουλός λέγοντας: «Άμα ήταν φωτογράφιση μόδας, που δεν είναι, τα χέρια σου είναι απαγορευτικά. Άρα δεν μιλάμε για φωτογράφιση μόδας».

Η Βίκυ Καγιά παρενέβη διαφωνώντας έντονα και ρωτώντας: «γιατί είναι απαγορευτικά; Περιοδικά μόδας όπως το wallpaper το κάνουν, από ποιον απαγορεύεται;» Για να πάρει την απάντηση: «Από μένα απαγορεύεται».

Ο Δημήτρης Σκουλός, λίγο πριν τη χθεσινή αποχώρηση στο GNTM, μίλησε σκληρά στην Ειρήνη Ερμίδου για το αποτέλεσμα, αλλά και για τη συμπεριφορά της στη φωτογράφιση. Αμέσως μετά, όμως, τα έβαλε με τους υπόλοιπους κριτές, όταν άκουσε τι έλεγαν στην Χριστιάννα Σκούρα, καθώς ένιωσε πως κάνουν διακρίσεις.
«Εγώ διαφωνώ με όλα αυτά που λέτε γιατί ήμασταν πολύ αυστηροί με την προηγούμενη κοπέλα και εδώ απλά λέμε ότι “ναι ίσως δεν το κατάλαβες, να μια ευκαιρία ακόμα”. Γιατί μια ευκαιρία ακόμα; Και η άλλη δεν το κατάλαβε. Γιατί πρέπει να χαϊδεύουμε τα μαλλάκια της μίας και όχι της άλλης; Δεν γέλαγε, αλλά δεν τσαλακώθηκε. Δεν έδωσε κανένα μήνυμα. Προσπαθούσε να βγει ωραία. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.
Source: CelebNews
You Might Also Like...